layout styles

Coafor & Hair Styling

Un par frumos este dorinta oricarei femei emancipate ce a inteles ca dragostea de sine va aduce si dragostea celor din jur si ca increderea in propria persoana este cheia succesului in orice ne propunem sa facem. Frumusetea conteaza, parul conteaza! Sa nu uitam insa in demersurile noastre de infrumusetare ca suntem un tot unitar si ca frumusetea noastra trebuie sa fie delicat armonizata astfel incat culoarea parului, tunsoarea si coafura sa scoata in evidenta ce este mai frumos din trasaturile noastre, sa puna in valoare nuanta tenului, culoarea ochilor, forma fetei. La Elle Beauty, hair-stilistii nostri va vor oferi sfaturi pretioase atunci cand le veti solicita pentru a va oferi un look proaspat, modern, sofisticat si de bun gust, asa cum ii sta bine oricarei femei care a inteles ca frumusetea ii da forta!


Manichiura & Pedichiura

Unghii false si unghii naturale intretinute perfect la Elle Beauty cu o manichiura si o pedichiura impecabila. Se spune ca o mana ingrijita este cartea de vizita a oricarei femei. Desigur ca obiceiul de a se saruta mana doamnelor este usor desuet si probabil ca va disparea in curand. Mainile odata invelite in manusi dantelate si discret parfumate ce purtau delicat umbrelute de promenada astazi semneaza contracte, rasfoiesc dosare, redacteaza analize financiare, propuneri de afaceri, traduceri, diagnostice. In salonul nostru se folosesc doar produse de inalta calitate, echipa noastra aplica solutii personalizate fiecarei cliente in parte, in functie de caracteristicile fiecarui tip de unghie.

style switcher

layout styles

Cosmetica / IPL

Femeia Cosmopolitana traieste in mijlocul unui oras mare, agitat, poluat si stresant. In goana catre servici si inapoi acasa, la locul de munca si uneori in propriile case femeia moderna isi expune tenul la agresiva poluare, la nesanatoase schimbari de temperatura si calitate a aerului, la efectul nociv al aerului conditionat, la deshidratare, fum, noxe, radiatii, praf si cate si mai cate specii de factori ce streseaza tenul si il imbatranesc prematur . La Elle Beauty veti redescoperi bucuria de a reda tenului dumneavoastra un aspect proaspat si intinerit cu o piele mai neteda mai luminoasa si mai sanatoasa. Terapeutii nostri cosmeticieni va vor rasfata cu tratamente de ca mai buna calitate, cu proceduri cosmetice sofisticate ce ajuta la obtinerea unor efecte de profunzime si de lunga durata dar si cu tratamente naturiste adaptate specificului pielii dumneavostra.


Cellu M6 edermologie

GARANTAT! Fara efort si cu rezultate imediate elimini total CELULITA si SLABESTI in zonele dificile (interiorul coapselor, sub fesier, abdomen, talie etc.) activand totodata DETOXIFIEREA ORGANISMULUI prin declansarea drenajului limfatic. Rezultatele sunt uimitoare, efectul se resimte imediat. Aparatul efectueaza concomitent aspiratie-vaccumare + masajul uniform si precis al zonelor vizate urmarind modelarea armonioasa a feselor, subtierea coapselor in armonie cu arhitectura personalizata a corpului, eliminarea stratului de grasime din zona coapselor interioare.

style switcher

layout styles

Masaj

Masajul de relaxare si intretinere este un masaj care este indicat a se face cel putin o data pe sapamana, preferabil doua masaje pe saptamana, si are ca scop mentinerea organismului intr-o functionalitate perfecta. Tehnica este de aplicare a unor manevre si procedee specifice care au ca scop o mai buna activare a circulatiei sanguine la nivelul fiecarui segment si organ, realizarea unei elasticitati a pielii si a articulatiilor si la nivelul musculaturii. Ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos, inlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal. De asemenea, masajul de relaxare si intretinere poate realiza o eliminare mai rapida a toxinelor din organism si o regenerare mai buna a tesuturilor.